Oh gosh, it's monday / mini-outfit

06:01

Shirt, skirt: Forever21 // Cardigan: Freequent // Jewelery: Brandy Melville // Shoes: van Arendonk

En ja hoor, het is weer die ouderwetse maandag wanneer we om acht uur onze wekker zetten (dankzij de standaard eerste twee uur vrij), genieten van het 'uitslapen', toch nogal vermoeid en met tegenzin onze fiets pakken en als een halve gare naar school fietsen omdat we onze wekker zoals gewoonlijk weer hebben gesnoozed (als dat al een woord is). Na een week vakantie is het ook voor mij weer tijd voor school. En wat heb ik er zin in nee. Eigenlijk mag ik niet klagen, ik heb een super leuke, volle en toch relaxte week achter de rug. Ik heb twee keer gelogeerd, ben naar de bioscoop geweest, Netflix werd zo af en toe gebruikt en ik ben naar Moviepark Germany geweest. Klinkt best aardig, toch? :) Maar nee, ook mijn leven is niet perfect en dus waren er ook wat minder leuke dingen... Zoals de riolering die verstopt was, waardoor er een aantal dingen niet helemaal goed gingen in ons huis, om het zo maar even zacht uit te drukken. Echt respect voor mijn buurman die mijn ouders de hele vrijdagavond heeft geholpen met het fiksen van het probleem. Alhoewel het daarna nog niet gefikst bleek te zijn... Het kostte twee dagen plus een man die gespecialiseerd is in verstoppingen in rioolbuizen voordat we weer normaal naar de wc konden gaan. Ja, het was best wel shit (ha-ha, wat een woordgrap).
Verder ben ik tot de ontdekking gekomen dat je nooit, maar dan ook echt nóóit cacao moet toevoegen aan een groene smoothie 'om het wat minder vies te maken'. Deze informatie haalde mijn moeder uit een receptenboek. Ik ben benieuwd wat die schrijver dacht toen hij deze tip opschreef. Het gevolg was namelijk: hashtag kotsneigingen. Gad-ver-damme. Ook weer wat geleerd.
Even heel wat anders, op de foto's in dit artikel zie je de kleding die ik vandaag wellicht draag. Ik vond het wel leuk om het een keertje zo te fotograferen. Waar alles vandaan komt, staat onder de eerste afbeelding ;) Wat vinden jullie, is deze outfit goed voor een eerste schooldag?

Ik zou zeggen, geniet van jullie

You Might Also Like

11 reacties

 1. Aaawh, gelukkig is alles in je huis nu weer goed. En thanks voor de tip!

  ReplyDelete
 2. Super leuke items! En bedankt voor de tip haha, ik zal het niet proberen!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke items, dankjewel voor de tip!

  ReplyDelete
 4. Ik heb ook zo'n fluffy vest, heel fijn :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaah ik heb nu al drie fluffy items in mijn kast hangen omdat ik ze zo fijn vind zitten haha:) Love it <3

   Delete
 5. Wow these are so lovely! I love the skirt and shoes and the accessories are beautiful! :)

  New post on GIRL ABOUT TOWN BLOG
  FACEBOOK || BLOGLOVIN || INSTAGRAM || G +

  ReplyDelete
 6. Really like the skirt! It's pretty!

  ReplyDelete
 7. Bah bah bah wat vies van die smoothie met cacao. Ik zou nooit in zo'n tip trappen ;P Wel mooie detailfoto's! En leuke week heb je achter de rug!

  ReplyDelete
 8. Je schrijft echt heel leuk! En wat ziet die trui er lekker uit! Lijkt me echt fijn zitten

  ReplyDelete
 9. Die trui ziet er echt heerlijk warm uit ^^ En haha dat plaatje van die kat <3

  ReplyDelete